Bruynzeel projectkeukens: compleet en betaalbaar

Een Bruynzeel keuken kenmerkt zich door een slim ontwerp, waarbij comfort, gebruik, opberggemak en sfeer op een slimme manier in uw keuken worden geïntegreerd.

Bruynzeel Keukens bestaat 115 jaar. In al die jaren hebben we veel ervaring opgebouwd in het maken van keukens en in de ergonomische aspecten van een keuken. Dat betekent voor u dat een Bruynzeel keuken niet alleen optimaal is qua gebruik en degelijkheid, maar ook zorgt voor een optimale indeling qua ruimte, werkhoogte en opbergruimte. Hiermee kunt u de komende 15 tot 20 jaar iedere dag genieten van uw keuken. Wat vindt u hiervan?

Gemiddeld legt u 95 kilometer per jaar af in de keuken… Met het inventariseren van uw wensen en dagelijks gebruik komen we tot een ideale keukenoplossing. U verkort uw loopafstanden met 25%. U benut de opbergruimtes tot wel 55% beter en u vermijdt onnodige kniel- en strekbewegingen. Via een gedegen stappenplan laten we niets aan het toeval over.

Keukenkasten
Efficiënt gebruik van ruimte

Keukenkasten bieden u ontzettend veel handige opbergruimte in de keuken. En met de juiste keukenfronten geeft u uw nieuwe keuken het gewenste uiterlijk. Bruynzeel heeft een enorm aanbod van diverse soorten en maten keukenkastjes. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, materialen en maten. U kunt kiezen uit massief houten fronten – warm, en puur natuur. U kunt zelfs hout combineren met glas of roestvrij staal voor een tijdloze uitstraling.

Een voordelige, maar zeer veelzijdige keuze is om uw keukenkasten te voorzien van nieuwe fronten van spaanplaat, multiplex of MDF. Deze zijn te bekleedden met folie, laminaat, metaal of gekleurd kunststof. Zo kunt u echt alle kanten op om uw persoonlijke sfeer te realiseren in uw nieuwe keuken. Voor de personal touch is er bovendien een oneindige keuze aan handgrepen voor uw keukenkasten.

Bruynzeel trendy

Eigentijdse topkwaliteit kan ook betaalbaar zijn.
Trendy keukens van Bruynzeel: Eigentijdse topkwaliteit kan ook betaalbaar zijn. Onze trendy keukens bieden u eindeloze mogelijkheden om uw eigen unieke keuken te creëren.

Een eigentijdse keuken die vandaag al klaar is voor morgen. Speciaal voor mensen die van dag tot dag genieten. Neutraal of gewaagd, maar altijd met eindeloze mogelijkheden om uw eigen unieke combinaties te creëren.

Optima Design

Strak en stijlvol
Elke Optima Design keuken is een perfecte combinatie van uitstraling en functionaliteit. Het strakke lijnenspel zorgt voor rust, balans en ruimte. De keukenmeubelen zijn tot in detail afgewerkt, en de fronten zijn zowel met greep als greeploos leverbaar. De luxe kasten met het fluisterzachte dempingssysteem en de talrijke materiaal- en kleurmogelijkheden maken de Optima Design keuken tot een betaalbare designkeuken met net dat extra. Door de vele interieuroplossingen kunt u eindeloos variëren, zodat uw Optima Design keuken bij uw wensen en behoeften past.

Bruynzeel landelijk

Warmte en geborgenheid
Landelijke keukens van Bruynzeel bieden u warmte en geborgenheid. Deze keukens combineren nostalgische sfeer met modern gebruiksgemak.

Bij Bruynzeel vindt u zeker de landelijke keuken van uw dromen.

Inspiratie opdoen: www.bruynzeelkeukens.nl