Onze Keukens

De KeukenStudio in Oostburg werkt het meest met onderstaande keukenmerken. Deze merken zijn vertrouwd, goed en betaalbaar. Men kan er terecht voor de romantische keuken tot en met de high-tech keuken. Wanneer onderstaand wordt aangeklikt kunt u uit de verschillende modellen en noviteiten van het merk reeds een keuze maken.

De tekening en de offerte worden altijd in een rustige en gezellige sfeer samengesteld.U wordt deskundig geholpen en in alle rust worden de wensen doorgenomen,waarna het ontwerpen kan beginnen. De klant komt met de maatvoering en de wensen en deze worden in overleg direct getekend in de computer. Het ontwerp is zeer persoonlijk.Van een eenvoudig blokje tot een zeer uitgebreide keuken met kookeiland;alles kan bij de KeukenStudio in Oostburg.

Er verschijnt dan een ontwerp op het scherm dat in 3D als een foto kan worden gezien. Dit geeft een klant meteen een duidelijk beeld van de nieuwe keuken.

Tevens draagt de KeukenStudio zorg voor de installatietekening, wanneer de aannemer nieuw- of verbouw doet, of wanneer de klant zelf het leidingwerk uitvoert.

Uiteindelijk wordt alles vakkundig geplaatst en aangesloten.

Gratis: Ontvang de belevingsgids van keukenspecialisten.nl

De belevingsgids van keukenspecialisten.nl staat vol met de laatste trends, diverse keukenstijlen en keukentips. Zo kom je goed voorbereid naar onze showroom.
Vraag dit magazine nu aan en laat je inspireren. Wij wensen je veel leesplezier!

Je kan de belevingsgids natuurlijk ook ophalen in onze showroom.