Kwaliteit: geen standaard, maar een Nolte Küchen

Onze keukens zijn zo uniek als hun eigenaars. Hier vind jij je droomkeuken: passend bij de ruimte, passend bij je budget en helemaal naar jouw smaak en jouw persoonlijke behoeften. Of je nou van klassiek of modern houdt, mat of hoogglanzend, klein of groot – als Duitslands op één na grootste keukenfabrikant kunnen wij aan al je keukenwensen voldoen! Niet voor niets exporteren wij naar meer dan 50 landen wereldwijd, terwijl wij uitsluitend in eigen land produceren.

Wij staan voor diversiteit en service. Betrouwbaarheid en continuïteit zijn voor ons erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat je altijd het beste advies krijgt, scholen wij onze medewerkers en partners.

Onze keukens zijn uitsluitend verkrijgbaar in de gekwalificeerde speciaalzaak. Omdat onze keukens bestaan uit complexe, uiterst functionele meubels, is het van belang dat je door een specialist wordt geadviseerd, die je helpt bij de planning.

Nadat we je order hebben ontvangen, hebben wij ongeveer zes weken nodig om te leveren. Wij produceren je keuken speciaal voor jou volgens jouw individuele wensen. Je order wordt gecontroleerd en gaat dan in productie. Hier wordt elk artikel afzonderlijk geproduceerd, verpakt en toegewezen. Daarbij wordt voortdurend de kwaliteit gecontroleerd. Dat is een minutieus proces waarbij de meest moderne techniek wordt gebruikt. Wij letten erop dat steeds alles soepel verloopt. Dat geldt ook voor de levering en de montage door onze geschoolde monteurs. Jouw tevredenheid is onze maatstaf!

Innovatie: goede ideeën zijn het halve werk.

Wij proberen ons voortdurend te verbeteren om onze klanten perfecte en creatieve keukens te kunnen bieden. Dat geldt voor het ontwerp evenals voor de functionaliteit. Op die manier hebben wij door de jaren heen een reputatie als innoverende onderneming opgebouwd.

Het gaat allemaal om goede ideeën. Daarmee onderscheiden wij ons van de concurrentie. Neem bijvoorbeeld de binnenkant van onze kasten: terwijl anderen alleen een witte binnenkant aanbieden, passen wij de binnenkant aan het decor van de buitenkant aan. Dat zorgt voor meer harmonie en woongerief. En het hoort bij ons tot de standaard.

Wist je trouwens dat Konrad Nolte de lopende band in de meubelproductie heeft geïntroduceerd? Het uitproberen van nieuwe dingen zit dus als het ware in ons bloed! Bij innovatief werken hoort voor ons ook dat de techniek op de nieuwste stand is. Wij investeren in machines waarmee wij de productieprocessen en de werkomstandigheden voor onze medewerkers verbeteren. Daarbij gaat het vaak om prototypes.

Kwaliteit: geen standaard, maar een proces.

Hoge kwaliteit is ons richtsnoer. Men heeft het in dit opzicht graag over standaards, maar wij willen niet op onze lauweren rusten. Of om het met de woorden van één van onze bedrijfsleiders te zeggen: “Kwaliteit is geen standaard, maar een proces.” De ontwikkeling staat nooit stil. Er zijn steeds weer nieuwe inzichten en daarvan maken wij gebruik – ten behoeve van onze klanten! Wij leggen de meetlat erg hoog – en steeds een beetje hoger.

Inspiratie opdoen: www.nolte-kuechen.de

Om ervoor te zorgen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van hun keuken, houden wij drie basisprincipes aan:

  • Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe ideeën die de woonruimte keuken nog beter en mooier maken. Wat ziet er nog mooier uit en hoe kan de functionaliteit nog verder worden verbeterd? Dat zijn de vragen die wij ons stellen.
  • Goed is niet goed genoeg. Wij willen beter zijn dan gemiddeld. Dat geldt voor het materiaal dat we gebruiken evenals voor de concepten, de techniek en het design.
  • Je kent zeker wel de uitspraak: “Vertrouwen is goed, controle is beter”. Daaraan houden wij ons dagelijks. Wij controleren elke stap, van het eerste idee tot aan de levering van de keuken.